Brukererfaringer

CP, Dysleksi.

Reidar, 45 år.

Reidars egne kommentarer om Multivib:

Du kan stimulere samtale på flere måter. Trening er en vanlig og enkel måte å stimulere samtalen på. Utfordringen er å gjøre samtalen mer variert og nøyaktig – ikke bare mer høyrøstet. Økt nøyaktighet i samtalen forenkler hverdagen i forhold til bevegelse, smerte og beroligelse.

Når du beveger deg, blir samtalen mer høyrøstet. Hvis måten du beveger deg på er velkjent for deg vil du lære lite, samtalen blir ikke mer variert og nøyaktig. Så lenge du jobber med å lære deg noe nytt og vanskelig vil samtalen utvikle seg. Jeg har brukt mange år på å lære nye og vanskelige øvelser. Målet mitt har vært å utvikle samtalen for å forandre hverdagen. Prosessen – forandre samtalen – begynte med uforståelige øvelser for 15 år siden. For 3 år siden begynte jeg med noe nytt og uforståelig igjen.

Jeg ble spurt om jeg vil prøve Multivib madrassen. Jeg blir sjokkert. Kroppen blir stimulert direkte. Helt annerledes enn øvelser. På madrassen styres samtalen av kroppen. Lenge var jeg forvirret – opplevde jeg smerte eller nytelse? Flere forandringer stimuleres av Multivib. Jeg får bedre syn – lesing og gjenkjenning av ansikt. Bedre balanse og koordinering – endret bevegelsesmønster. Oppløsning av muskelknuter – bedre blodsirkulasjon, lavere blodtrykk. Redusert kroppslig stressnivå. Utskilling av vann, vekttap. Bedre organfunksjon og blærekontroll.

 

Hjerneslag

Gunn Nilsen 65 år

Hjerne-slag, Polymyalgi Reumatica, Perniøs Anemi

Den første behandlingen ble en påminnelse om at venstre side var «borte». Hun følte vibrasjonene kun i høyre del av kroppen, selv om hun trodde hun hadde trent seg opp.

Kommentarer fra Gunn etter 50 behandlinger i over et år:

Behandlingen reduserer bivirkningene av mine medisiner. Har mindre slimproduksjon (bivirkning av blodfortynnende medisin). Jeg har også gått ned ca 15 kg i vekt på grunn av mindre vann i kroppen (bivirkning av prednisilon). Jeg har fått tilbake følelse i hud og kroppsdeler, det sitter nå kun noe igjen i bena.  Det prikker i hud og muskler på halsen.
Jeg har gått tur hver dag ca 1-1,5 t siden før behandlingen startet. Tidligere gikk det ca 1 time før smertene ga seg. Nå tar det 15 min. Jeg tror polymyalgien brenner ut raskere.
Jeg er i bedre psykisk balanse og har fått mer initiativ til å ta vare på meg selv,  og er mindre emosjonell på grunn av tapte ferdigheter. Jeg har bedre mestrings-følelse og hodet er mere på plass. Jeg er ikke lenger så kontrollerende. Jeg har blitt mere spontan. Det mest unike med denne behandlingen har vært balanseringen av hode og følelser.

«Jeg trenger denne stimuleringen.»

Smerter

Hanne 52 år.

Hanne lider af slidgigt i ryggen, dehydrerede diskus og endiskusprolaps i lænden. Derudover har Hanne inflammation i venstre hofte og kronisk nervebetændelse i hænder og ben. Hanne sover dårligt, har altid mere eller mindre ondt i ryggen og føler sig meget stiv, specielt om morgenen. ”Allerede efter første Multivib-behandling følte jeg mig langt mere smidig”, fortæller Hanne. ”Jeg rejste mig bare fra sengen om morgenen uden en masse besvær og kunne gå ned ad trappen på normal vis og ikke med begge ben på ét trin ad gangen, som jeg ellers plejede”. Lydvibrationsbehandlingerne har også betydet, at Hanne nu sover bedre. Hvor hun tidligere kun sov 1-2 timer ad gangen, før hun vågnede på grund af smerter og måtte vende sig, sover hun nu 4 timer i træk først pånatten: ” Det kan helt sikkert mærkes både på mit generelle energiniveau og på de færre smerter i min ryg – mine kolleger har kommenteret, at jeg har fået energi igen”. For Hanne har Multivibbehandlingen været en meget positiv oplevelse: ”Jeg kan varmt anbefale behandlingen. Jeg er fødtmed lige ryg uden ændesvaj og ved godt, at mine skavanker ikke kanhelbredes; derfor var det godt at opleve, at der er noget, der gøre mit liv mindre smertefuldt. Det er 110% sikkert, at man får det bedre af behandlingen. Jeg vil helt sikkert lægge mig på madrassen igen, hvis jeg får en periode, hvor det er helt tosset medryggen”, slår Hanne fast.

«Allerede efter første Multivib-behandling følte jeg mig langt mere smidig»

Multivib as er produsent av Multivib utstyr.
Vi selger og leier ut produkter til forhandlere, behandlere og privatpersoner.

Personvernerklæring.

Kontaktinfo

Tel: +47 930 43 041
E-post: post@multivib.com
Postadr: Svaleveien 8A
7022 Trondheim

Ta kontakt

Multivib-appen

Våre lydprogrammer ligger i Multivib-appen. Ved kjøp eller leie av et produkt får du en kode som gir deg tilgang til basis programmene. Og en oversikt over ekstra programmer som kan kjøpes.

Last ned Multivib-appen på
Google Play eller App Store.