Lavfrekvente lydbølger – for en bedre hverdag

Hva er Multivib

Multivib konseptet er et system hvor lavfrekvente lydbølger brukes til stimulering av kroppen

Dette gjøres ved hjelp av en madrass eller pute med vibrasjonshøyttalere plassert på strategiske steder. En forsterker med innebygde lydprogrammer/lydfiler, eller filer lastet ned via en app, overfører lyden til kroppen. Dette skjer via en Multivib madrass eller pute.

Lydprogrammene er alle basert på Olav Skilles originale lydfiler. Disse er utviklet etter utprøvinger og erfaringer gjennom snart 50 år. Programmene inneholder ikke musikk, men rene lavfrekvente lydbølger (basser). Lyden varierer i styrke og bølger (sinosoidale bølger).

Denne metoden blir kalt VibroAkustisk Terapi (VAT), og virker blant annet ved å bedre blodsirkulasjon og å løse muskelkramper og spasmer (både på viljestyrt- og ikke viljestyrt muskulatur). VAT har vist seg å kunne lindre ulike hverdagsplager som bl.a. vond nakke, stive skuldre, menstruasjonssmerter, klimakteriebesvær, fordøyelsesplager, lungeproblemer og vond rygg.

Vibrasjonen som de lavfrekvente lydbølgene skaper, sprer seg i hele kroppen. Alle cellene blir massert og kroppen kan oppleve noe som ligner på tilstanden fra mors liv der fosteret ligger i vann. Lydbølger som sprer seg i vannet stimulerer og masserer hele kroppen.

«Jeg ventet i sykehuskø med sterke smerter, krampe i hånda og stråling opp til nakken da jeg prøvde Multivib. Følte en god avspenning i nakken og etter 7-8 ganger var jeg helt bra. Operasjon ble unngått, problemet er helt borte»

Kari 56 år