User experiences

For Klinikk

Multivib for klinikk

Multivib i klinikker kan både brukes alene og som en ekstra stimulering som gir god synergi.

Multivib lavfrekvent lydbølgestimulering er avslappende og behagelig. Klienten ligger på en madrass og blir stimulert av lydbølger.

Lydbølgene gir både overfladisk og dyp massasje, og stimulerer både glatt og tverrstripet muskulatur. Multivib stimulerer blodsirkulasjonen og kan gi smertelindring. Den kan også senke kroppens stress-nivå.

En sesjon tar 23 minutter, og gir din klinikk et mer bredspektret tilbud, samtidig som inntjeningsmulighetene øker.

Kan brukes sammen med de fleste behandlingsformer. Gir deg også en unik mulighet for egen-omsorg.

Til hjemmebruk

Multivib til hjemmebruk

Multivib egner seg godt til bruk i private hjem. Du kan leie eller kjøpe utstyr.

Multivib konseptet har vist seg å kunne lindre ulike hverdags-plager som vond nakke, stive skuldre, menstruasjonssmerter, klimakteriebesvær, lungeproblem, fordøyelsesplager og vond rygg. Lavfrekvente lydbølger som sprer seg i kroppen gir en god og avslappende følelse, samtidig som vibrasjonene kan løse opp stramme muskler, stimulere blodsirkulasjonen, lindre smerter mm. Det er forskjellige lyd-programmer til forskjellige plager.

Multivib konseptet kan enkelt brukes hjemme. En del privatpersoner kjøper egen madrass. Vi har også utviklet puter som man bl.a. kan plassere i en hvilestol eller rullestol. Multivib konseptet er enkelt å bruke. Lyd-programmene har forskjellige fargekoder og en enkel bruksanvisning. Det er også telefon-support.

Velferdsteknologi

Multivib som velferdsteknologi

Multivib kan hjelpe de som har utfordringer med å mestre hverdagen gjennom å stimulere kroppen med lydbølger.

Multivib lavfrekvent lydbølgestimulering kan gi bedre energi, ro, blodgjennomstrømning og smertelindring.  Utfordringer blir lettere og hverdagen bedre.

Vi ser gjennom egne erfaringer og tilbakemeldinger fra andre, at flere grupper kan være aktuelle for denne stimuleringen. Slagrammede og personer med parkinson, kols, smerteproblematikk og svimmelhet er noen av gruppene vi har gode erfaringer med.  Også personer med fot/legg-sår grunnet dårlig sirkulasjon ved f.eks. diabetes. I tillegg har vi gode tilbakemeldinger fra Avanti dagsenter i Trondheim kommune. De anskaffet en Multivib Madrass for to år siden, som er i bruk av flere grupper. De trekker spesielt frem demente som bl.a. sover bedre om natta.

Multivib jobber for å samle relevant forskning på området og å gjøre nye case-studier. Vi søker samarbeid med kommuner, sykehjem, studenter og forskere som har interesse for velferds-teknologi.